Bemutatkozás

2013 óta foglalkozom nap mint nap azzal, hogy az emberek megértsék az életükbe belépő változásokat vagy éppen azt, hogy miért nem változik semmi.
Eleinte spirituális beszélgetéseknek hívtam ezeket az üléseket, majd folyamatosan tágítottam az általam tanult coaching határait, így következtettem a lélek hiányterületeire étkezési szokásokból (gastro coaching) vagy a kutyáddal való viszonyból (kutyás coaching).
Mára azt mondom, hogy minden módszer jó módszer lehet, azonban nem mehetünk el szó nélkül a körülöttünk lévő változások mellett sem, így muszáj komplexitást vinni a gondolkodásunkba.
Eltűnődtetek-e már azon a jelenségen, hogy egyes – szemlátomást tökéletes életkörülmények között, ideális szülők mellett felnőtt – embertársaink miért nem képesek az élet egyszerű feladataival megbirkózni? Találkoztatok-e már olyan emberrel, aki – bár nagyon intelligens – újra és újra elköveti ugyanazokat a hibákat élete során? És mi a helyzet azokkal, akikről úgy tartjuk: szerencsésnek születtek? Vagy az ellenkezőikkel, azokkal, akik mindent megtesznek, hogy változtassanak az életükön, mégsem tudnak megszabadulni az őket üldöző balszerencsétől? Egyesek szerint a környezetünk alakít bennünket. Mások úgy tartják, hogy genetikai felépítésünk határozza meg, milyenek vagyunk, és milyenné leszünk (a jól ismert természet kontra neveltetés kérdése). Azt is mondhatjuk, hogy minden egyes generáció, akár egy inga, amely mindig az ellenkező irányba leng, természetes módon a tökéletes ellentétét teszi annak, amit a szülei és a szerepmodellek tettek. De ez sem mindig igaz.
Kizárólag akkor érthetjük meg az életünkben munkálkodó különleges erőket, ha az emberi tapasztalást a lélek fejlődési folyamatának tekintjük.
Ebbe a fejlődési folyamatba tudok bekapcsolódni ideig-óráig hozzád, hogy segítsek megérteni a hogyanokat és miérteket vagy esetleg felélesszem benned a bátorságot, megerősítsem a kitartást, esetleg pozitív katalizátorként közelebb lökjelek a saját utadhoz.
Hívhatsz coachnak vagy segítőnek, teljesen mindegy minek nevezel a lényeg az, hogy amikor elbúcsúzunk (nevezhetjük ülésnek vagy találkozónak) elégedett legyél azzal, ami veled történt és persze történni fog.

Ez lett a Farkas vagyok. 

Na de miért a farkas?

Több skót klán a Tiwas rúnát rendeli hozzá, amely igazságosságot, háborút, fegyelmet, spiritualitást, sikert és igazságos győzelmet szimbolizál. Úgy hiszik, hogy üvöltő holdénekből keletkezik a köd és a szél, és így nyílnak meg a másvilág birodalmának kapui előttünk.

Attól függően, hogy múltunkat hogyan éltük meg, a bennünk levő elfojtott árnyékterületeket telehold idején a farkas üvöltése életre keltheti.

A farkas tehát arra szólít fel bennünket, hogy nézzünk szembe saját és rokonaink múltjával (mintáival), gyógyítsuk meg a sebeket, mert nem rejthetjük el igaz valónkat.

Ebben foglak téged segíteni. Nem pusztán egy mélyebb önismeretben, hanem abban, hogy megleld a Belső Erőd és ezáltal a Szabadságod.