#spirit

A mocskos, gyönyörű életem

Talán ez az ötödik napom. Gyönyörűen süt a nap, beragyogva az apró garzon minden zugát. Tőlem balra a két kutyám alszik, jobb kezemnél egy pálinkás üveg pihen. Persze, kizárólag a túlélés érdekében. Mert fertőtlenít. Meg mert sosem volt itthon xanax.

Megvisel ez az egész. Eredetileg nem is ezzel a blogbejegyzéssel akartam kezdeni, de jött a járvány és mindannyian belecsöppentünk ebbe az apokaliptikus hangulatba. Ha üres az utca az rettentő nyomasztó, ha vannak kint emberek, az baromi veszélyes lehet. Sehogy sem jó. A szekrények és a hűtő kajától roskadozik, amit igyekszem nem néhány nap alatt felélni. Nem azért van sok mert félek, hogy nem lesz, de minél kevesebbszer kell vegyülni, annál hamarabb véget érhet ez az elcseszett rémálom. Amihez mellesleg gyönyörű tavaszt kaptunk kísérőnek.

Gondolj csak bele, évek óta nem volt klassz tavaszunk. Hideg volt, majd nagyon meleg, a virágillattal átitatott hangulat néhány nap alatt lecsengett, aztán hirtelen mindenki már a fürdőgatyáját kereste. De most tavasz van. Igaz, hogy lassan már kijárási tilalom lesz, így legfeljebb ablaktavaszt élvezhetünk vagy a szerencsésebbek egy erkélyeken tombolhatják ki magukat.

Szóval az eredeti terv az lett volna, hogy készülnek podcastek a Belső Erő újrafelfedezéséről, szépen felépítve, aztán kimegyünk mozogni a szabadba, aki akar azzal együtt sétálunk és önmegismerünk. Aztán beütött a bzdmg, de akkor még mindig arra gondoltam, hogy fasza kis podcastek születnek majd, ám időközben mind karanténkává váltunk, összement a tér, viszont mindennek ellenére a szomszéd ház homlokzatát éppen most kezdték renoválni, így egész nap a fingot reszelik, ami ugye egy podcastben rosszul hangzik. De majd lesz az is.

Hogy az elkövetkező néhány hónap miképpen zajlik majd, elképzelésem sincs. Aki azt mondja, neki van, az vagy tolt már önkéntes karantént vagy épp világot járt ebola idején és karant-rutinos.

Így aztán most majd írok, beszélek, aztán ha úgy érzed kapcsolódnál valamilyen formában, akkor kitaláljuk. Van elképzelésem a jövőre nézve is, de ezzel a kinyilatkozással még várok.